In het nieuws

(het onderstaande artikel werd overgenomen uit het blad Zakenspiegel – augustus 2007)

Cannon Call
In 2003 waagden Frans Michael Verhagen en Pieter van Zwol de sprong en begonnen Cannon Call, een callcenter dat diensten verleent via e-mail en telefoon. Voor diverse bedrijven levert ze klantenservice, tevredenheidonderzoeken, enquêtes en opvolging van mailing.

“Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van dienstverlening per e-mail. Communicatie via internet is goedkoop en laagdrempelig,” aldus Pieter van Zwol. Cannon Call verzorgt de klantenservice voor meerdere bedrijven waaronder een aantal gerenommeerde telecomproviders. En het bedrijf groeit als kool. Van Zwol: “In 2004 begonnen we met 200 mailtjes per maand, dat zijn er nu 10.000.” De intrede van telefoneren via internet ofwel voip, is deels verantwoordelijk voor die groei. “Consumenten en bedrijven ontdekken voip. Wij worden ingeschakeld als helpdesk.” Cannon Call werkt voor bedrijven in Duitsland, Zwitserland en Groot-Brittannië. Van Zwol: Afstand speelt geen rol meer. Wij werken met mensen uit binnen- en buitenland.”

Binnen 48 uur
Verzorging van helpdesk of klantenservice is een dienst van Cannon Call waar bedrijven graag gebruik van maken. Van Zwol: “Krijg je als bedrijf meer dan tientallen mailtjes per dag dan wordt uitbesteden interessant. Het correct en tijdig beantwoorden van e-mail is voor een bedrijf van levensbelang.” Binnen drie dagen moet e-mail beantwoord worden. “Maar wij streven er naar om dat binnen achtenveertig uur te doen en dat lukt ook altijd,” zegt Van Zwol.

Het uitvoeren van enquêtes en tevredenheidonderzoeken behoort tevens tot het dienstenpakket. Dit gebeurt telefonisch voor verschillende bedrijven en instellingen. Zo worden er bijvoorbeeld tevredenheidonderzoeken  gedaan voor de Gemeente Leeuwarden. Van Zwol: “Het is voor bedrijven en instellingen belangrijk om te weten wat er speelt onder hun cliënten. Daarbij kunnen wij een belangrijke rol spelen.”


Contact

Cannon Call
Heerenveen
pvanzwol@cannoncall.nl
0513-626523

Tel: 0513-626523


Contact formulier